Ebru Umar

FOPHEF du jour: arts met geweten

De vaccinatiefanboys en -girls hadden een field day omdat een arts geen prikken wil zetten. De man heeft bezwaren tegen de coronavaccinatie, deelt zijn patiënten dit mede en zegt erbij dat hij ze niet zal prikken maar zijn assistenten de vaccinatie zullen toedienen mochten de patiënten daarvoor kiezen.

Prima actie, transparant ook. Kun je niet boos over worden – behalve als je gelooft dat de coronavaccinatie de heilige graal is die Hugo en Mark ons beloven. En dus is iedereen boos. We vertrouwen onze politici niet, Mark heet Pinokkio en Hugo kan niets maar wat de arts doet #MAGNIET. De Landelijke Huisartsenvereniging heeft melding gedaan bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd omdat de beste man zijn patiënten laat tekenen uit vrije wil de vaccinatie te nemen. Mag niet, je patiënten benaderen als zelfstandig denken wezens die heus zelf kunnen bepalen dat ze geprikt willen worden. Mag niet, geen verantwoordelijkheid willen nemen voor een vaccin dat in no time ontwikkeld is met het verhaal dat de mensheid zo verschrikkelijk capabel is, dat dat écht kan. 

Nee #MAGNIET. De vaccinatiefanboys- en girl doen niet onder voor zendelingen die het geloof prediken en moslims die jihad verkondigen. We moeten en zullen onderdrukt worden, we moeten en zullen volgen, we moeten en zullen een coronavaccinatie. Kan iemand me uitleggen waarom de moord op onze vrijheid met een injectie tot leven gebracht zou moeten worden in plaats van opgeëist? (Hint: besmettelijkheid is geen antwoord).

Nog even dit: mijn columns zijn gratis te lezen. Wil je me steunen (dank je wel!), dan kan dat hier– te gek!

“Vrijheid is alles”

Je wordt geen columnist, je bént het. En sinds 2003 publiceer ik ze, die columns. Online en offline, altijd gratis te lezen.

De hatertjes die erbij horen neem ik voor kennisgeving aan. De bijval daarentegen raakt elke keer weer. En de support? Hartverwarmend. Lief. Dankbaar!

Support Ebru via BackMe.org

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en versterk mijn stem!

En volg mij op de socials!